Sluiten

Categorieën

Filters

  SMA Sunny Boy 4.0 1AV-41 Webconnect

  Merk: SMA
  €1.037,- Excl. btw Onbekend (Uitlevering op volgorde van Bestelling) Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  ‣ 2 MPP Trackers
  ‣ 1-fase
  ‣ 5 jaar Garantie... Toon meer

  Productomschrijving

  Let op! 

  Momenteel zijn de omvormers van SMA slecht leverbaar, Uiteraard kijken we graag met u mee naar een alternatief. hiervoor kunt u altijd even contact met ons opnemen. 

  SMA 1-fase omvormer

  Wereldmarktleider is SMA uit het Duitse Kassel. SMA Solar Technology heeft 40 jaar ervaring en besteedt jaarlijks meer dan € 100 miljoen aan research en development.

  SMA omvormers hebben stabielere en zwaardere componenten. De varistoren, condensatoren, transformators, filters, en relais komen uit de automotive industrie. Daar gelden zwaardere normen. De onderdelen worden dynamisch getest. Het product is 100% Duits en state-to-the-art.

  Een MPP-tracker is constant aan het zoeken naar het meest optimale vermogenspunt. Wanneer er tijdelijk schaduw op de zonnepanelen valt, duurt het voor een MPP-tracker even tot een nieuw optimaal vermogenspunt heeft gevonden. De SMA Shadefix is speciaal ontworpen om de tijden van het zoeken te beperken tot maximaal 0,2 procent. Hierdoor is het verlies van rendement minimaal. SMA shadefix is toegepast op producten waaronder de Sunny Boy, de Sunny Tripower en de Sunny Tripower Core. Dit maakt dat de omvormers altijd goed presteren.

  De omvormer: SMA Sunny Boy 4.0 1AV-41 Webconnect

  De SMA Sunny Boy 4.0 1AV-41 Webconnect is een state-to-the-art omvomer. Het is een zwaar uitgevoerde omvormer met convectiekoeling, waardoor deze relatief onderhoudsvrij is. Deze 1-fase omvormer heeft 2 MMP-trackers. Het aanbevolen aan te sluiten vermogen is als volgt: 3880 - 4200 Wp. Op deze omvormer zit een garantie van 5 jaar.  Download datasheet

  Specificaties

  Type omvormer
  Serieel
  Aantal Fase
  1-fase
  Aanbevolen vermogen zonnepanelen
  3880 - 4200 WP
  Aantal MPP Trackers
  2 MPP Trackers
  WiFi of LAN
  WIFI ingebouwd
  Garantie
  5 Jaar
  Afmetingen
  435 x 470 x 176 mm
  Gewicht
  16.0 kg
  SMA Sunny Boy 4.0 1AV-41 Webconnect
  € 1.037,-
  Excl. btw
  SMA Sunny Boy 4.0 1AV-41 Webconnect
  Onbekend (Uitlevering op volgorde van Bestelling)
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies