Betaalmethoden

 
Al prijzen op onze webshop zijn incl. BTW. Je rekent meteen af in onze webshop met één van de volgende betaalmiddelen:

 

 

iDeal 

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Met iDEAL betaald u via internet bankieren van uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Geen bijkomende kosten

 

Vias MasterCard Icon  

Creditcard
Betaal met uw VISA/Eurocard/Mastercard creditcard via een secure Internet connectie (SSL): Controleer eerst goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul dan het kaartnummer en de vervaldatum en van uw creditcard in. 
Nadat u op VERSTUREN heeft geklikt wordt de betaling verwerkt. Het resultaat wordt op het scherm getoond. Indien de betaling door de Creditcard maatschappij wordt goedgekeurd, wordt uw bestelling direct verwerkt.
Maximaal bedrag per transactie: €2000
Bijkomende kosten: Visa/Eurocard/Mastercard: €0,25 + 1,8%

 

PIN

Betalen bij afhalen (Alleen PIN betalingen mogelijk)
U kunt met PIN betalen bij afhalen. Daarvoor gelden de volgende spelregels:

  • Afhalen kan alleen op afspraak. Alleen dan is er iemand beschikbaar om u te helpen.
  • U kunt bij afhalen betalen met PIN. Wij accepteren geen contant geld of andere betalingsmiddelen.
    Zonder volledige betaling kunnen wij uw goederen helaas niet meegeven.
  • Tijdens het afhalen kunnen wij geen nieuwe producten aan de order toevoegen. Op de afhaallocatie is slechts een kleine grijpvoorraad aanwezig die bedoeld is voor onze eigen installateurs. Heeft u nog iets nodig, overleg dan gerust met onze medewerkers, maar wees niet teleurgesteld als de gewenste goederen niet voldoende voorhanden zijn. U kunt deze dan in de webshop bestellen waarna deze z.s.m. nageleverd worden.

 

 

Ban contant mister cash
Bankcontact
Je betaalt veilig in je vertrouwde internet betaalomgeving. De betaling gebeurt onmiddellijk. Betalen kan met elke bankkaart met het logo van Bancontact.
Bijkomende kosten: €0,25 + 1,5%


Sofort

Sofort Banking
Sofort Banking is een online bank overschrijving. Betaal heel eenvoudig met uw gegevens van internetbankieren. Veilig en snel.
Bijkomende kosten: €0,25 + 0,9%