Sluiten

Categorieën

Filters

  DMEGC 440 WP DM40M10RT-54HBB

  €94,- Excl. btw Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  440WP Full Black
  Afmetingen 1762x1134x30mm
  12 jaar Product Garantie
  25 jaar Vermogens Garantie... Toon meer

  Productomschrijving

   

  DMEGC zonnepanelen

  DMEGC Solar is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics wat in 20009 is opgericht. Ze maken zowel monokristallijn als polykristallijn panelen. In deze korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie.

  Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat. De panelen van DMEGC worden zowel in residentiele als commerciële projecten gebruikt.

   

  DMEGC 440 WP DM40M10RT-54HBB

  Dit DMEGC-paneel combineert een esthetisch aantrekkelijk ontwerp met duurzame robuustheid. Met zijn strakke afwerking en stevige constructie straalt het kwaliteit uit. De Full Black panelen, met hun diepe zwarte kleur, vormen een elegant contrast op elk dak, vooral op een zwarte pannendak. De naadloze integratie van deze panelen in het daklandschap voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar benadrukt ook de moderne uitstraling van het gebouw. Met hun betrouwbare prestaties en visueel aantrekkelijke design zijn deze panelen een verfijnde keuze voor wie streeft naar zowel functionaliteit als schoonheid in zijn zonne-energiesysteem.

  Datasheet

  DMEGC 440 WP DM40M10RT-54HBB
  € 94,-
  Excl. btw
  DMEGC 440 WP DM40M10RT-54HBB
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies