Sluiten

Categorieën

Filters

  Canadian Solar HiKu CS6R-435 435WP Full Black

  €99,- Excl. btw Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  435WP Full Black
  Afmeting: 1722 X 1134 X 30 mm
  12 jaar Productgarantie
  25 jaar Vermogensgarantie... Toon meer

  Productomschrijving

  Canadian Solar Zonnepanelen

  Canadian Solar werd opgericht in 2001 in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules op zonne-energie en leverancier van zonne-energieoplossingen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 36 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Canadian Solar is als een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ. Ook in Nederland zijn de zonnepanelen van Canadian Solar erg geliefd bij de eindgebruikers. De zonnepanelen scoren uitermate hoog bij de Amerikaanse PTC-rating. Deze rating is onafhankelijk en bepaalt de kwaliteit van zonnepanelen.

  Tijdens het productieproces van de zonnepanelen worden er meer dan 350 tests gevoerd. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de zonnepanelen altijd te waarborgen. Ook wordt er veel research gedaan, zodat het bedrijf technisch voorblijft op de rest. Zo blijven er alsmaar betere zonnepanelen op de markt verschijnen. De panelen komen standaard met 25 jaar garantie. Uit diverse testen is gebleken dat de panelen zeer geschikt zijn voor toepassing in een agrarische omgeving, dit omdat ze goed tegen ammoniak kunnen.

   

  Canadian Solar HiKu CS6R-435 435WP Full Black

  Dit paneel is een prima zonnepaneel qua design, het is een mooi zwart zonnepaneel met daarbij ook nog een degelijk vermogen. De afmetingen maken dat het niet het meest efficiënte paneel alle tijde is maar dit is een prima middenklasser. 

  Datasheet

  Canadian Solar HiKu CS6R-435 435WP Full Black
  € 99,-
  Excl. btw
  Canadian Solar HiKu CS6R-435 435WP Full Black
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies