Sluiten

Categorieën

Filters

  Canadian Solar TopHiKu6 CS6R- 425Wp Perc

  €94,- Excl. btw Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  425WP Perc Half Cell
  Black Frame
  Afmeting: 1722 X 1134 X 30 mm
  12 jaar Productgarantie
  25 jaar Vermogensgarantie... Toon meer

  Productomschrijving

   

  Canadian Solar Zonnepanelen

  Canadian Solar werd opgericht in 2001 in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules op zonne-energie en leverancier van zonne-energieoplossingen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 36 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Canadian Solar is als een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ. Ook in Nederland zijn de zonnepanelen van Canadian Solar erg geliefd bij de eindgebruikers. De zonnepanelen scoren uitermate hoog bij de Amerikaanse PTC-rating. Deze rating is onafhankelijk en bepaalt de kwaliteit van zonnepanelen.

  Tijdens het productieproces van de zonnepanelen worden er meer dan 350 tests gevoerd. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de zonnepanelen altijd te waarborgen. Ook wordt er veel research gedaan, zodat het bedrijf technisch voorblijft op de rest. Zo blijven er alsmaar betere zonnepanelen op de markt verschijnen. De panelen komen standaard met 25 jaar garantie. Uit diverse testen is gebleken dat de panelen zeer geschikt zijn voor toepassing in een agrarische omgeving, dit omdat ze goed tegen ammoniak kunnen.

   

  Canadian Solar TopHiKu6 CS6R- 425Wp Perc

  In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, worden de panelen van Canadian Solar geproduceerd in China. Dit specifieke paneel van Canadian Solar valt op door zijn hoogwaardige afwerking. Wat het bijzonder maakt, is het zwarte frame, dat in combinatie met de witte achterplaat de temperatuur in volle zon verlaagt in vergelijking met panelen met een zwart frame. Een lagere temperatuur resulteert in een hogere energieopbrengst. Voor wie esthetiek minder belangrijk vindt (bijvoorbeeld bij installatie op een plat dak), is dit paneel een uitstekende keuze.

  Datasheet

  Canadian Solar TopHiKu6 CS6R- 425Wp Perc
  € 94,-
  Excl. btw
  Canadian Solar TopHiKu6 CS6R- 425Wp Perc
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies