Sluiten

Categorieën

Filters

  Canadian Solar TOPHiKu6 CS6W-575T Perc Silver Frame

  €114,- Excl. btw Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  575WP vermogen
  Afmetingen: 2278 X 1134 X 30 mm
  Percium Half Cell
  12 Jaar product garantie
  30 Jaar vermogens garantie... Toon meer

  Productomschrijving

  Let op! de Canadian Solar 575Wp panelen zijn qua formaat niet te verzenden, deze kunnen enkel afgehaald worden. Daarnaast hebben wij het montagemateriaal voor het plat dak hiervoor niet beschikbaar. en denk er om wanneer u dit op een schuin dak plaatst u extra rails en dakhaken bijbesteld (per rij heeft u een halve set extra nodig) 

   

  Canadian Solar Zonnepanelen

  Canadian Solar werd opgericht in 2001 in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules op zonne-energie en leverancier van zonne-energieoplossingen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 36 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Canadian Solar is als een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ. Ook in Nederland zijn de zonnepanelen van Canadian Solar erg geliefd bij de eindgebruikers. De zonnepanelen scoren uitermate hoog bij de Amerikaanse PTC-rating. Deze rating is onafhankelijk en bepaalt de kwaliteit van zonnepanelen.

  Tijdens het productieproces van de zonnepanelen worden er meer dan 350 tests gevoerd. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de zonnepanelen altijd te waarborgen. Ook wordt er veel research gedaan, zodat het bedrijf technisch voorblijft op de rest. Zo blijven er alsmaar betere zonnepanelen op de markt verschijnen. De panelen komen standaard met 25 jaar garantie. Uit diverse testen is gebleken dat de panelen zeer geschikt zijn voor toepassing in een agrarische omgeving, dit omdat ze goed tegen ammoniak kunnen.

   

  Canadian Solar TOPHiKu6 CS6W-575T Perc Silver Frame

  Dit is een mega paneel qua formaat, maar ook qua opbrengsten, heb je een prachtig recht toe recht aan dak waarop je ruimte genoeg hebt? dan is dit een mooi paneel om je dak mee vol te leggen als je met je zonnepanelen de doelstelling hebt om zo veel mogelijk vermogen uit je dak te halen. 

  Datasheet

  Canadian Solar TOPHiKu6 CS6W-575T Perc Silver Frame
  € 114,-
  Excl. btw
  Canadian Solar TOPHiKu6 CS6W-575T Perc Silver Frame
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies