Sluiten

Categorieën

Filters

  SE12.5K Setapp

  €1.682,- Excl. btw langer dan 2 weken Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  Aanbevolen Aangesloten Vermogen: 8000-16850 WP3-fase
  12 jaar Garantie... Toon meer

  Productomschrijving

  Solaredge SE12.5K Setapp

   

  Korte specificaties

  • Aanbevolen Aangesloten Vermogen: 8000-16850WP
  • 3-fase
  • 12 jaar Garantie
  • WiFi ingebouwd (Losse antenne nog wel zelf bijbestellen!)

   

   

  Denk bij je bestelling ook aan

  Solaredge WiFi Antenne

   

   

  Downloads

  Download datasheet
  brochure voor huis-eigenaren

   

  Wat de fabrikant zegt over dit product

  Elk zonnepaneel op uw dak is verbonden met een SolarEdge Power Optimizer, waardoor het een slim paneel wordt. In combinatie met onze zeer efficiënte omvormers wekken ze de maximale hoeveelheid energie op, ongeacht schaduw, vervuiling en andere factoren, om uw huis meer elektriciteit te leveren gedurende de levensduur van het systeem.

  Lees hierover meer in de brochure voor huis-eigenaren

   

  Wat de experts van Solar Bouwmarkt zeggen over Solaredge

  Solaredge is zeker een mooi product, maar let wel op de beperkingen in het systeemontwerp. Het is heel belangrijk het juiste type en de juiste hoeveelheid optimizers per string te kiezen. Er zijn meerdere combinaties mogelijk, maar niet iedere combinatie zal goed werken! Benodigde info hierover is te vinden op de datasheets van betreffende omvormers en optimizers. Je kan ook je systeem ontwerpen met behulp van de Solaredge Site Designer.

  De experts van Solar Bouwmarkt hebben duizenden systemen met Solaredge in hun portfolio en adviseren je met alle plezier zodat ook jij de juiste configuratie kiest. Bel of e-mail ons gerust als je hierover vragen hebt.

   

  Belangrijk! : Solaredge monitoring registratie

  Solaredge levert alleen service en garantie via de professionele installateur bij wie de monitoring portal van het betreffende apparaat in beheer is. Om de garantie voor de particuliere DHZ-er te waarborgen maken wij voor u een monitoring portaal onder ons installateurs-account en registreren wij de omvormer voor u in dit monitoring portaal. U krijgt van Solaredge daarna een uitnodiging om het account te activeren. U krijgt van ons de meest uitgebreide toegang die beschikbaar is. Na installatie stuurt u ons het legplan voorzien van de optimizer-serienummers en wij stellen alles voor je in. Op deze manier weet je zeker dat je alles uit het systeem haalt wat er in zit en dat je in de toekomst zeker gewaarborgd bent van service en garantie.

  Wilt u uw eigen monitoring instellen, hou dan rekening met het volgende: Voor het maken van een Solaredge monitoring portaal heb je een Solaredge 'Engineer' account nodig. Helaas stelt Solaredge deze niet beschikbaar aan particuliere DHZ-ers. Ben je installateur en beschik je over je eigen ‘Engineer’ account, geef dan bij de opmerkingen in de order duidelijk aan dat je zelf de monitoring wil registreren. De omvormer en optimizers registreren onder je eigen installateurs-account, betekend automatisch dat je alle garantieclaims zelfs rechtstreeks met de Solaredge Support Desk kan/moet afhandelen. Het is voor ons onmogelijk hierin te ondersteunen als de monitoring portal niet in ons beheer is.

  Mocht het zo zijn dat wij de omvormer per ongeluk toch al geregistreerd hebben, dan is een e-mail met het serienummer voldoende om deze weer vrij te geven zodat u deze alsnog zelf kan registreren. De procedure is als volgt: Verbreek de internetverbinding van de omvormer tot wij deze hebben vrijgegeven, registreer de omvormer in het eigen monitoring portal en verbind dan pas weer de omvormer aan het internet.

  SE12.5K Setapp
  € 1.682,-
  Excl. btw
  SE12.5K Setapp
  langer dan 2 weken
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies