Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Growatt: 3-fase Hybride omvormers

  Growatt opereert al jaren vanuit Nederland, Duitsland, de VS, India en Australië, hierdoor kunnen ze zich een ware wereldspeler noemen. Ze leveren dan ook hoogwaardige omvormers over de hele wereld.

  De omvormers van Growatt zijn er voor ieder project. Of u nu een project op residentiele schaal heeft of voor een groot commercieel project op zoek bent, met Growatt zit u altijd goed.

  Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. De Growatt omvormers zijn gebaseerd op de nieuwste technieken. De belangrijkste daarvan is dat Growatt omvormers geen ventilator bevatten. Daardoor gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze heel stil (geluidloos).

   

  De omvormer: Growatt MOD 3000TL3-XH

  De Growatt MOD 3000TL3-XH behoort tot de nieuwste generatie 3-fase Growatt omvormers met een lichter, kleiner en beter design. De omvormer heeft 2 MPP-trackers. Het aanbevolen aan te sluiten vermogen is 2500 - 3600 Wp vermogen. De 3-fase omvormers van Growatt beschikken over een garantie van 10 jaar. Om gebruik te kunnen maken van de 10 jaar garantie dient u zelf de omvormer te registreren, dit kunt u hier doen. Deze omvormer is klaar om een accu op aan te sluiten. 

  Growatt MOD 3000TL3-XH Hybride omvormer
  € 699,-
  Excl. btw
  Growatt MOD 3000TL3-XH Hybride omvormer
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies