Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Enphase IQ Batterij 10T 

  Enphase is met een tweetal nieuwe batterijen op de markt gekomen. De 3t en en de 10t in. In de 10t variant zitten 12 IQ8X micro-omvormers verwerkt. en zorgen voor een totaal vermogen van 3,84 kW. Door dat deze micro-omvormers in de accu zijn geïntegreerd, is er voor dit systeem niet, nog weer een losse hybride of ander soortige opslag omvormer nodig. 

  De 3T bevat:

  • 3 accu's a 3.5 kWh
  • een cover kit met behuizing 
  • Wandmontagebeugel
  • 2 interconnectkabels

  Voor een werkend systeem is het belangrijk dat er een IQ Gateway Metered wordt toegevoegd in plaats van de IQ Gateway Standaard. Denk er ook om dat het juiste aantal CT-Spoelen wordt bijbesteld! Deze accu heeft naast het PV systeem een eigen IQ-relais nodig, dus denk er om deze bij te bestellen. Daarnaast is het van belang om een Communicatie kit bij te bestellen

  Gebruik

  Voor installatie van een Enphase IQ batterij is een online training via de Enphase University noodzakelijk. Na de training krijg je een contactpersoon, waarnaar je een Enphase-systeemontwerp kan opsturen. De Field Application Engineers€ (FAE) van Enphase nemen dan contact met je op om naar het ontwerp te kijken. Samen wordt dan een dag ingepland, waar de FAE ondersteuning ter plaatse biedt.

  Enphase Enlighten

  Deze storage-oplossing wordt beheerd met de Enphase Enlighten app of de MyEnlighten-webtoepassing. Met deze app kan de eindgebruiker de status van het systeem in één oogopslag bekijken. Zo toont de app overzichten van de energieproductie, het verbruik en de opslag.

   

  Beschikbare downloads

  Handleidingen

  Installatie handleiding
  Quick installation 
  Communicatie module
  Veel gestelde vragen 3T

   

  Datasheets

  Datasheet AC Batterij 3T
  Datasheet AC Batterij 10T

  Enphase IQ Batterij 10T
  € 6.276,-
  Excl. btw
  Enphase IQ Batterij 10T
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Voor het optimaliseren van onze gebruikers ervaring maken wij gebruik van cookies. Manage cookies