Tigo TS4-R-Optimizing

Tigo TS4-R-Optimizing

471-00252-40
€49,00
  • Levertijd:2 - 4 dagen
Voor Optimalisatie en Monitoring per paneel achter iedere omvormer ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Tigo
  • Artikelnummer:471-00252-40
  • Levertijd:2 - 4 dagen

Tigo Energy is een Amerikaans bedrijf opgericht in 2007 in Silicon Valley. Deze optimizer fabrikant focust zich op de ontwikkeling van smart-module optimizer technologie voor de zonne-industrie. Met activiteiten in de VS, Europa, Japan, China, Australië en het Midden-Oosten is het een sterk opkomende speler in de optimizer technologie.

Tigo werkt samen met Tier 1 module- en omvormer fabrikanten. Hierdoor sluiten de producten feilloos aan op de bestaande stringomvormers waaronder Goodwe en SMA. Zonnepanelen kunnen nu flexibel met aanvullende functionaliteiten worden uitgerust. Op deze manier kan de energieopbrengst doelgericht worden verhoogd, terwijl de investeringskosten laag blijven.

Door de minder presterende panelen (door schaduw) te voorzien van een optimizer, wordt de opbrengst doelgericht verhoogd tegen relatief lage kosten. Het systeem wordt hierdoor gedeeltelijk geoptimaliseerd in combinatie met een stringomvormer. Door het toevoegen van deze optimizers, hebben de niet-geoptimaliseerde panelen geen nadeel meer van de beschaduwde panelen.


Tigo TS4-R Datasheet