Sluiten

Categorieën

Filters

  Tigo TS4-R-Optimizing

  Merk: Tigo
  €55,- Excl. btw Onbekend (Uitlevering op volgorde van Bestelling) Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  ‣ Optimalisatie en Monitoring per paneel
  ‣ Past achter iedere omvormer... Toon meer

  Productomschrijving

  Tigo Energy is een Amerikaans bedrijf opgericht in 2007 in Silicon Valley. Deze optimizer fabrikant focust zich op de ontwikkeling van smart-module optimizer technologie voor de zonne-industrie. Met activiteiten in de VS, Europa, Japan, China, Australië en het Midden-Oosten is het een sterk opkomende speler in de optimizer technologie.

  Tigo werkt samen met Tier 1 module- en omvormer fabrikanten. Hierdoor sluiten de producten feilloos aan op de bestaande stringomvormers waaronder Goodwe en SMA. Zonnepanelen kunnen nu flexibel met aanvullende functionaliteiten worden uitgerust. Op deze manier kan de energieopbrengst doelgericht worden verhoogd, terwijl de investeringskosten laag blijven.

  Door de minder presterende panelen (door schaduw) te voorzien van een optimizer, wordt de opbrengst doelgericht verhoogd tegen relatief lage kosten. Het systeem wordt hierdoor gedeeltelijk geoptimaliseerd in combinatie met een stringomvormer. Door het toevoegen van deze optimizers, hebben de niet-geoptimaliseerde panelen geen nadeel meer van de beschaduwde panelen.

  Download datasheet

  Tigo TS4-R-Optimizing
  € 55,-
  Excl. btw
  Tigo TS4-R-Optimizing
  Onbekend (Uitlevering op volgorde van Bestelling)
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking