Sluiten

Categorieën

Filters

  Sunny Boy 3.0 1AV41 Webconnect

  Merk: SMA

  Productomschrijving

  Deze nieuwe Sunny Boy 3.0 omvormer is de opvolger van de wereldwijd succesvolle Sunny Boy 3000 TL. De SMA heeft een zeer hoog rendement en standaard 5 jaar garantie.

  Wereldmarktleider is SMA uit het Duitse Kassel. SMA Solar Technology heeft 40 jaar ervaring en besteedt jaarlijks meer dan ‚¬ 100 miljoen aan research en development.

  SMA omvormers hebben stabielere en zwaardere componenten. De varistoren, condensatoren, transformators, filters, en relais komen uit de automotive industrie. Daar gelden zwaardere normen. De onderdelen worden dynamisch getest. Het product is 100% Duits en state-to-the-art.

  Een MPP-tracker is constant aan het zoeken naar het meest optimale vermogenspunt. Wanneer er tijdelijk schaduw op de zonnepanelen valt, duurt het voor een MPP-tracker even tot een nieuw optimaal vermogenspunt heeft gevonden. De SMA Shadefix is speciaal ontworpen om de tijden van het zoeken te beperken tot maximaal 0,2 procent. Hierdoor is het verlies van rendement minimaal. SMA shadefix is toegepast op producten waaronder de Sunny Boy, de Sunny Tripower en de Sunny Tripower Core.


  Download Datasheet

   

  Sunny Boy 3.0 1AV41 Webconnect
  € 868,-
  Sunny Boy 3.0 1AV41 Webconnect
  2 - 4 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking