Sluiten

Categorieën

Filters

    Productomschrijving

    ClickFit EVO complete montageset voor 10 panelen portrait op een schuin Staaldak.

    Meerdere rijen onder elkaar? Bestel voor iedere rij 1 complete montageset.

    ClickFit EVO staaldak is speciaal ontwikkeld voor de professionele solar installateur. Het overzichtelijke systeem bestaat uit vier componenten en is universeel toepasbaar. Met ClickFit EVO staaldak monteert u alle gangbare zonnepanelen op elk type staaldak. De unieke eigenschappen van dit systeem bieden u bovendien een ongekende flexibiliteit.

    Om u het nodige voorwerk te besparen worden de profielen geleverd met voorgeponste gaten en een voorgeplakt EPDM-rubber. De compacte montageprofielen bevestigt u rechtstreeks aan het trapezium staaldak; verticaal bij een landscape-opstelling en horizontaal bij een portrait-opstelling . Dankzij het slimme ontwerp van dit systeem zijn er geen lange rails meer nodig.

    De voorgeassembleerde EPDM-rubbers op de profielen gaan lekkage tegen. Bovendien is het boren van gaten om de rails aan het dak te bevestigen verleden tijd. U boort alleen daar waar de korte profielen aan het dak bevestigd moeten worden, dus de dakconstructie blijft veel beter in tact dan bij het plaatsen van andere montagesystemen. Daarbij is deze oplossing een stuk lichter en daarmee minder belastend.

    Bij het bestellen van de zwarte uitvoering zijn alle onderdelen die in het zicht zitten, de eindkappen en klemmen, zwart van kleur.


    Brochure ClickFit EVO Staaldak
    Handleiding ClickFit EVO Staaldak

    Staaldak 8 Panelen Portrait Optimizer Ready
    € 310,-
    Excl. btw
    Staaldak 8 Panelen Portrait Optimizer Ready
    Optimizer Ready - Afwerking Zwart
    2-4 weken
    Toevoegen aan winkelwagen

    Recent bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking