Sluiten

Categorieën

Filters

  JA Solar 410WP Full Black LR5-54HIB

  €114,- Excl. btw Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten

  Productomschrijving

  Longi Solar 410WP Full Black LR5-54HIB 

  Download Datasheet

  LONGi Solar is dé wereldleider op het gebied van zeer efficiënte Longi mono zonnepanelen & zonnecellen. Het bedrijf richt zich al 21 jaar op MONO en is de grootste leverancier van monokristallijn zonnepanelen ter wereld. Op dit moment heeft het bedrijf een productiecapaciteit van 50 gigawattpiek.

  Deze is in de afgelopen jaren ook gestaagd door gegroeid. Nu de jaarlijkse afzet van zonnepanelen wereldwijd explosief blijft groeien is deze snelle opschaling nodig om aan de sterk groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.

  Aangedreven door geavanceerde technologieën en jarenlange ervaring op het gebied van monokristallijn zonnepanelen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Xi'an (China) en heeft vestigingen in Japan, Noord-Amerika, India, Maleisië, Australië, Afrika & Europa.

  Met een sterke focus op research en development, productie en verkoop en marketing van monokristallijne zonnepanelen, streeft LONGI Solar ernaar de beste prijs/kwaliteit te bieden en de wereldwijde groei van monokristallijne technologie te bevorderen.

  JA Solar 410WP Full Black LR5-54HIB
  € 114,-
  Excl. btw
  JA Solar 410WP Full Black LR5-54HIB
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking