Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Canadian Solar zonnepanelen

  Canadian Solar is opgericht in 2001 in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen en energieoplossingen in het algemeen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 63 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld.

  Canadian Solar is als een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ. Ook in Nederland zijn de zonnepanelen van Canadian Solar erg geliefd bij de eindgebruikers. De zonnepanelen scoren uitermate hoog bij de Amerikaanse PTC-rating. Deze rating is onafhankelijk en bepaalt de kwaliteit van zonnepanelen.

   

  Tijdens het productieproces van de zonnepanelen worden er meer dan 350 tests gevoerd. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de zonnepanelen altijd te waarborgen. Ook wordt er veel research gedaan naar nieuwe technieken, zodat het bedrijf technisch voorblijft op de rest. Zo blijft AEG zich alsmaar verbeteren met de zonnepanelen op de markt verschijnen.

  Het zonnepaneel: De HiKu CS3L-365MS 365WP Full Black

  Bij dit full black zonnepaneel van Canadian Solar de HiKu CS3L-365MS 365WP Full Black is er rekening gehouden met het design, de mooie zwarte uitstraling komt goed tot zijn recht op uw dak. Het paneel heeft een wattpiek vermogen van 365 WP.

  Mede door de tests waaraan Canadian Solar zijn eigen zonnepanelen aan onderwerpt kunnen ze een product garantie van 12 jaar bieden en is de vermogens garantie op deze zonnepanelen zelfs 25 jaar.

  Download datasheet

  Specificaties

  Wattpiek vermogen (WP)
  365 WP
  Cell kleur
  Zwart
  Backsheet kleur
  Zwart
  Cell techniek
  Monokristallijn
  Afmetingen
  1765 x 1048 x 35 mm
  Gewicht
  20.5 kg
  Productgarantie
  12 Jaar
  Vermogensgarantie
  25 Jaar
  Bijpassende Solaredge Optimizers
  S440
  Bijpassende Enphase Micro-Omvormer
  IQ7+
  Land van productie
  China
  Canadian Solar HiKu CS3L-365MS 365WP Full Black
  € 182,-
  Canadian Solar HiKu CS3L-365MS 365WP Full Black
  5 - 10 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking