Sluiten

Categorieën

Filters

  Canadian Solar HiKu CS3W-455MS Perc Silver Frame

  Productomschrijving

  Canadian Solar

  Canadian Solar werd opgericht in 2001 in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules op zonne-energie en leverancier van zonne-energieoplossingen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 36 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld. Canadian Solar is als een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ. Ook in Nederland zijn de zonnepanelen van Canadian Solar erg geliefd bij de eindgebruikers. De zonnepanelen scoren uitermate hoog bij de Amerikaanse PTC-rating. Deze rating is onafhankelijk en bepaalt de kwaliteit van zonnepanelen.

  Tijdens het productieproces van de zonnepanelen worden er meer dan 350 tests gevoerd. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de zonnepanelen altijd te waarborgen. Ook wordt er veel research gedaan, zodat het bedrijf technisch voorblijft op de rest. Zo blijven er alsmaar betere zonnepanelen op de markt verschijnen. De panelen komen standaard met 25 jaar garantie. Uit diverse testen is gebleken dat de panelen zeer geschikt zijn voor toepassing in een agrarische omgeving, dit omdat ze goed tegen ammoniak kunnen.

  HiKu CS3W-455MS Perc Silver Frame

  Het paneel, Canadian Solar HiKu CS3W-455MS Perc Silver Frame is een paneel met een hoge opbrengst van maar liefst 455 WP vermogen. 

  Download Datasheet

  Specificaties

  Wattpiek vermogen (WP)
  455 WP
  Cell kleur
  Zwart
  Backsheet kleur
  Wit
  Cell techniek
  Monokristallijn
  Afmetingen
  2108 x 1048 x 40 mm
  Gewicht
  24.9 kg
  Productgarantie
  12 Jaar
  Vermogensgarantie
  25 Jaar
  Bijpassende Solaredge Optimizers
  S500
  Bijpassende Enphase Micro-Omvormer
  IQ7A
  Land van productie
  China
  Canadian Solar HiKu CS3W-455MS Perc Silver Frame
  € 192,-
  Canadian Solar HiKu CS3W-455MS Perc Silver Frame
  2 - 4 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking