Sluiten

Categorieën

Filters

  HiKu CS3L-375MS Perc Silver Frame

  €135,- Excl. btw 2 - 4 dagen Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

  Beschikbaar in de winkel

  Sluiten
  ‣ 375WP vermogen
  ‣ Percium Half Cell
  ‣ 12 Jaar product garantie
  ‣ 25 Jaar vermogens garantie... Toon meer
  Volume voordeel Geniet van deze geweldige kortingsdeals
  • -3% Order 30 voor slechts €130,95 per stuk

  Productomschrijving

  Canadian Solar zonnepanelen

  Canadian Solar is opgericht in 2001 in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen en energieoplossingen in het algemeen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 63 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld.

  Canadian Solar is als een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ. Ook in Nederland zijn de zonnepanelen van Canadian Solar erg geliefd bij de eindgebruikers. De zonnepanelen scoren uitermate hoog bij de Amerikaanse PTC-rating. Deze rating is onafhankelijk en bepaalt de kwaliteit van zonnepanelen.

  Tijdens het productieproces van de zonnepanelen worden er meer dan 350 tests gevoerd. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de zonnepanelen altijd te waarborgen. Ook wordt er veel research gedaan naar nieuwe technieken, zodat het bedrijf technisch voorblijft op de rest. Zo blijft AEG zich alsmaar verbeteren met de zonnepanelen op de markt verschijnen.

  Het zonnepaneel: HiKu CS3L-375MS Perc Silver Frame

  Bij dit percium zonnepaneel van Canadian Solar de HiKu CSL-375MS Perc Silver Frame is er rekening gehouden met hoge opbrengsten, Het paneel heeft een wattpiek vermogen van 375WP. Mede door de tests waaraan Canadian Solar zijn eigen zonnepanelen aan onderwerpt kunnen ze een product garantie van 12 jaar bieden en is de vermogens garantie op deze zonnepanelen zelfs 25 jaar.

  Download Datasheet

  HiKu CS3L-375MS Perc Silver Frame
  € 135,-
  Excl. btw
  HiKu CS3L-375MS Perc Silver Frame
  2 - 4 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking