Goodwe GW3600D-NS

Goodwe GW3600D-NS

OMV-GDW-1PH-3600DNS
€639,00
  • Levertijd:2 - 4 dagen
2 MPP Tracker
1-fase
10 jaar Garantie ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Merk:Goodwe
  • Artikelnummer:OMV-GDW-1PH-3600DNS
  • Levertijd:2 - 4 dagen

De omvormers uit de  GoodWe D-NS-serie  zijn als opvolger van de DS-serie de nieuwste enkelfase, dual string  omvormers in het assortiment. De D-NS omvormers zijn n og compacter, lichter en voordeliger. Het scherpe prijsniveau en de uitgebreide mogelijkheden maken de omvormers uit deze serie tot de meest interessante dual string omvormers uit de topklasse. In de D-NS-serie van GoodWe zijn de volgende omvormers verkrijgbaar: GW3000-D-NS, GW3600-D-NS, GW4200-D-NS en GW5000-D-NS.

De omvormers uit de D-NS-serie zijn standaard uitgerust met een DC switch. Bij de GoodWe D-NS omvormers bestel je losse WiFi & of LAN communicatiemodules, afhankelijk van je wensen. De productgarantie is maar liefst 10 jaar.

GoodWe + Tigo
De toevoeging van Tigo optimizers maakt gedeeltelijke optimalisatie van een solar installatie mogelijk. Om de communicatie tussen Tigo optimizers en GoodWe omvormers mogelijk te maken heeft GoodWe een omvormer ontwikkeld met geïntegreerde  Tigo  CCA. De CCA (Cloud Connect Advanced) is een compacte en krachtige datalogger die een koppeling met de cloud en de monitoringsoftware mogelijk maakt.

De  GoodWe omvormers met geïntegreerde CCA  zijn beschikbaar voor de omvormers uit de DNS en DT-serie tot 10K. In combinatie met de TAP (Tigo access point), is het mogelijk om de Tigo optimizers uit te lezen in het GoodWe monitoring portaal. Op deze manier is alle informatie van het zonne-energiesysteem zichtbaar in een portaal.

 

Download Datasheet