Sluiten

Categorieën

Filters

  Goodwe GW10KN-DT Smart

  Merk: Goodwe

  Productomschrijving

  De  GoodWe DT Smart-serie  omvat de kleinste driefase omvormers tot 25K. Deze GoodWe omvormers zijn uitgerust met een extra groot gebruiksvriendelijk LCD scherm en 2 MPPTs. De volgende omvormers uit de DT Smart-serie zijn verkrijgbaar: GW4000-DT, GW5000-DT, GW6000-DT, GW8000-DT, GW9000-DT, GW10KN-DT, GW15K-DT, GW17K-DT, GW20K-DT en GW25K-DT.

  De omvormers uit de DT Smart-serie zijn standaard uitgerust met een DC switch. Bij de GoodWe DT Smart omvormers bestel je losse WiFi & of LAN communicatiemodules, afhankelijk van je wensen.De productgarantie is 5 jaar.

  GoodWe + Tigo
  De toevoeging van Tigo optimizers maakt gedeeltelijke optimalisatie van een solar installatie mogelijk. Om de communicatie tussen Tigo optimizers en GoodWe omvormers mogelijk te maken heeft GoodWe een omvormer ontwikkeld met geïntegreerde  Tigo  CCA. De CCA (Cloud Connect Advanced) is een compacte en krachtige datalogger die een koppeling met de cloud en de monitoringsoftware mogelijk maakt.

  De  GoodWe omvormers met geïntegreerde CCA  zijn beschikbaar voor de omvormers uit de DNS en DT-serie tot 25K. In combinatie met de TAP (Tigo access point), is het mogelijk om de Tigo optimizers uit te lezen in het GoodWe monitoring portaal. Op deze manier is alle informatie van het zonne-energiesysteem zichtbaar in een portaal.

   

  Download Datasheet

  Goodwe GW10KN-DT Smart
  € 1.296,-
  Goodwe GW10KN-DT Smart
  Standaard
  Onbekend (Uitlevering op volgorde van Bestelling)
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking