Sluiten

Categorieën

Filters

  Growatt MOD 4000TL3-X

  Productomschrijving

  Productomschrijving

  Growatt

  Vanuit vestigingen in onder meer de Nederland, Duitsland, de VS, India en Australië levert Growatt hoogwaardige omvormers aan klanten over de hele wereld. De toepassing van de diverse Growatt-producten loopt uiteen van residentiële projecten tot grootschalige industriële toepassingen. Voor elk van deze gebruiksdoelen levert Growatt omvormers en solarproducten die zijn voorbereid op de wereld van morgen.

  Kenmerkend aan de omvormers van Growatt is de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met Growatt bestelt u voor een scherpe prijs een meer dan uitstekende omvormer. Daarbij is Growatt een erkende speler met grote beschikbaarheid van onderdelen en internationale technische ondersteuning.

  Om gebruik te kunnen maken van de 10 jaar garantie dient u zelf de omvormer te registreren, dit kunt u hier doen

  Growatt MOD 4000TL3-X

  De Growatt MOD 4000TL3-X behoort tot de nieuwste generatie 3-fase Growatt omvormers met een lichter, kleiner en beter design. De omvormer heeft 2 MPP-trackers en beschikt over een garantie van 10 jaar.

  Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. De Growatt omvormers zijn gebaseerd op de nieuwste technieken. De belangrijkste daarvan is dat Growatt omvormers geen ventilator bevatten. Daardoor gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze heel stil (geluidloos).

  Download datasheet

  Specificaties

  Type omvormer
  Serieel
  Aantal Fase
  3-fase
  Aanbevolen vermogen zonnepanelen
  3600 - 4800 WP
  Aantal MPP Trackers
  2 MPP Trackers
  WiFi of LAN
  Los bijbestellen
  Garantie
  10 Jaar (na registratie omvormer)
  Afmetingen
  425 x 387 x 138 mm
  Gewicht
  13.5 kg
  Growatt MOD 4000TL3-X
  € 865,50
  Growatt MOD 4000TL3-X
  5 - 10 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking