Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Growatt: 3-fase omvormers

  Growatt opereert al jaren vanuit Nederland, Duitsland, de VS, India en Australië, hierdoor kunnen ze zich een ware wereldspeler noemen. Ze leveren dan ook hoogwaardige omvormers over de hele wereld.

  De omvormers van Growatt zijn er voor ieder project. Of u nu een project op residentiele schaal heeft of voor een groot commercieel project op zoek bent, met Growatt zit u altijd goed.

  Growatt omvormers onderscheiden zich door een zeer hoge efficiëntie. De Growatt omvormers zijn gebaseerd op de nieuwste technieken. De belangrijkste daarvan is dat Growatt omvormers geen ventilator bevatten. Daardoor gaan Growatt omvormers langer mee en zijn ze heel stil (geluidloos).

  De omvormer: Growatt MOD 12TL3-X

  De Growatt MOD 12TL3-X behoort tot de nieuwste generatie 3-fase Growatt omvormers met een lichter, kleiner en beter design. De omvormer heeft 2 MPP-trackers. Het aanbevolen aan te sluiten vermogen is 11000 - 13500 Wp vermogen. De 3-fase omvormers van Growatt beschikken over een garantie van 10 jaar. Om gebruik te kunnen maken van de 10 jaar garantie dient u zelf de omvormer te registreren, dit kunt u hier doen

  Download datasheet

  Specificaties

  Type omvormer
  Serieel
  Aantal Fase
  3-fase
  Aanbevolen vermogen zonnepanelen
  11000 - 13500 WP
  Aantal MPP Trackers
  2 MPP Trackers
  WiFi of LAN
  Los bijbestellen
  Garantie
  10 Jaar (na registratie omvormer)
  Afmetingen
  425 x 387 x 178 mm
  Gewicht
  16.5 kg
  Growatt MOD 12TL3-X
  € 1.075,-
  Excl. btw
  Growatt MOD 12TL3-X
  2-4 weken
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking