Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  Canadian Solar zonnepanelen

  Let op! de Canadian Solar 550Wp panelen zijn qua formaat niet te verzenden, deze kunnen enkel afgehaald worden. 

  Canadian Solar is opgericht in 2001 in Canada en is een van 's werelds grootste en belangrijkste zonne-energiebedrijven. Het is een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen en energieoplossingen in het algemeen. In de afgelopen 18 jaar heeft Canadian Solar met succes meer dan 63 GW modules van premium kwaliteit geleverd aan klanten in meer dan 150 landen over de hele wereld.

  Canadian Solar is als een van de meest bankabele bedrijven in de zonne-industrie staat sinds 2006 genoteerd op de NASDAQ. Ook in Nederland zijn de zonnepanelen van Canadian Solar erg geliefd bij de eindgebruikers. De zonnepanelen scoren uitermate hoog bij de Amerikaanse PTC-rating. Deze rating is onafhankelijk en bepaalt de kwaliteit van zonnepanelen.

  Tijdens het productieproces van de zonnepanelen worden er meer dan 350 tests gevoerd. Dit wordt gedaan om de kwaliteit van de zonnepanelen altijd te waarborgen. Ook wordt er veel research gedaan naar nieuwe technieken, zodat het bedrijf technisch voorblijft op de rest. Zo blijft AEG zich alsmaar verbeteren met de zonnepanelen op de markt verschijnen.

  Het zonnepaneel: de HiKu CS6W-550M Perc Silver Frame

  Bij dit percium zonnepaneel van Canadian Solar de HiKu CS6W-550M Perc Silver Frame is er rekening gehouden met hoge opbrengsten, Het paneel heeft een wattpiek vermogen van 550WP. Ideaal voor groot verbruikers of mensen die veel willen opwekken. Het paneel is qua afmetingen iets groter dan het doorsnee zonnepaneel hou hier rekening mee.

  Mede door de tests waaraan Canadian Solar zijn eigen zonnepanelen aan onderwerpt kunnen ze een product garantie van 12 jaar bieden en is de vermogens garantie op deze zonnepanelen zelfs 25 jaar.

  Download Datasheet

  Canadian Solar HiKu CS6W-550M Perc Silver Frame
  € 154,-
  Excl. btw
  Canadian Solar HiKu CS6W-550M Perc Silver Frame
  5 - 10 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking