Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  AC Trunk Port Cap 1-fase

  Korte Specificaties

  • 1-Fase 
  • Trunk Port Cap

   

  Met de producten van Hoymiles proberen we een alternatieve micro-omvormer aan te bieden waarmee er modellen zijn met meerdere trackers dus kunnen er meerdere panelen op een micro omvormer aangesloten worden. Door de unieke trunkcable ben je heel flexibel in het maken van je design qua legplan. 

  Hoymiles 

  10 jaar geleden is Hoymiles begonnen als bedrijf met de ontwikkeling van micro-omvormers. Met als missie zonne-energie voor iedereen bereikbaar te maken. Dit heeft Hoymiles in de praktijk vertaald door een uitermate flexibel systeem op te zetten met robuuste omvormers. 

  Hoymiles vindt het belangrijk producten te maken waarop men kan vertrouwen en hiermee is men altijd bezig om de producten te testen, en door te ontwikkelen. Zeker dit laatste punt, het door ontwikkelen is belangrijk voor Hoymiles aangezien ze altijd de hoogst mogelijke efficiëntie nastreven.

  Op dit moment heeft Hoymiles meer dan 26 types Micro Omvormers en een compleet monitoringsysteem ontwikkeld voor de Europese markt. En zijn ze actief over de hele wereld. 

   

  Ook nodig voor uw installatie

   

  Downloads

  AC Trunk Port Cap 1-fase
  € 5,-
  Excl. btw
  AC Trunk Port Cap 1-fase
  2 - 4 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking