Sluiten

Categorieën

Filters

  Productomschrijving

  DMEGC zonnepanelen

  DMEGC Solar is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics wat in 20009 is opgericht. Ze maken zowel monokristallijn als polykristallijn panelen. In deze korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie.

  Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat. De panelen van DMEGC worden zowel in residentiele als commerciële projecten gebruikt.

  Het zonnepaneel: de DMEGC 405WP DM405M10-54HBB Full Black

  Het zonnepaneel de DMEGC 400WP DM400M10-54HBB Full Black is een full black zonnepaneel met een hoge opbrengst en prachtig design. Met een wattpiek vermogen van 400 WP is het van de full black panelen een van de panelen die qua opbrengst aan de hoge kant zitten. Wat betreft de garanties wordt er op de zonnepanelen een product garantie van 12 jaar gegeven en een vermogensgarantie van 25 jaar.

  Zelfs onder omstandigheden met weinig licht leveren de DMEGC zonnepanelen goede prestaties. Denk aan dagen waarop het relatief bewolkt is, vroeg in de morgen of juist tegen de avond.

  Download datasheet

  DMEGC 405 WP DM405M10-54HBB
  € 159,-
  Excl. btw
  DMEGC 405 WP DM405M10-54HBB
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking