Sluiten

Categorieën

Filters

  LG NeON H LG380N1K-E6 380WP Full Black Cello

  Merk: LG

  Productomschrijving

  LG Solar

  LG maakt altijd al innovatieve en hoogwaardige producten; de panelen van LG voldoen aan dezelfde strenge normen. De PV-panelen van LG blijven robuust en efficiënt in omstandigheden met hoge temperaturen of weinig straling, daarnaast hebben ze een lage afbraak en een langere garantie dan het marktgemiddelde. Deze factoren zorgen dat de kwaliteit van LG en het vertrouwen gewaarborgd blijven.

  Als topproducten van LG voldoen de NeON®-serie en de MonoX®-serie aan de strengste normen voor energieopbrengst en efficiëntie. De producten bieden veel meerwaarde, waaronder de maximalisatie van de elektriciteitsproductie per eenheidsoppervlakte.

  Daarnaast biedt LG de beste prestatiegarantie van de hele branche voor zijn producten. De prestatiegarantie weerspiegelt de rigoureuze inspanningen door LG op het gebied van kwaliteitsbeheer, waardoor de zonnepanelen in echte omstandigheden robuuster en stabieler zijn.

  LG NeON H LG380N1K-E6 380WP Full Black Cello

  De LG NeON H LG380N1K-E6 380WP Full Black Cello is een paneel waarbij kosten noch moeite gespaard is om een mooi product neer te zetten. Het design van deze panelen zit goed in elkaar en resulteert tot een prachtig zwart paneel. Daarnaast heeft LG zijn best gedaan om de vermogensgarantie zo interessant mogelijk neer te zetten, hiermee garanderen ze dan ook na 25 jaar nog een opbrengst van 90.1%

  Download datasheet

  Specificaties

  Wattpiek vermogen (WP)
  380 WP
  Cell kleur
  Zwart
  Backsheet kleur
  Zwart
  Cell techniek
  Monokristallijn half-cell
  Afmetingen
  1768 x 1042 x 40 mm
  Gewicht
  18.5 kg
  Productgarantie
  25 Jaar
  Vermogensgarantie
  25 Jaar
  Bijpassende Solaredge Optimizers
  S440
  Bijpassende Enphase Micro-Omvormer
  IQ7A
  Land van productie
  Zuid Korea
  LG NeON H LG380N1K-E6 380WP Full Black Cello
  € 275,-
  LG NeON H LG380N1K-E6 380WP Full Black Cello
  2 - 4 dagen
  Toevoegen aan winkelwagen

  Recent bekeken

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking